Review/Uncategorized

Review – Etos verfrissende peeling

De zon is weer volop aan het schijnen in Nederland en dit betekend lekker buiten bezig zijn en een lekker kleurtje opdoen. Soms kan dit ook betekenen dat je gaat vervellen. Helaas was bij mij dit geval en is mijn gezicht gaan vervellen. Dit ziet er natuurlijk niet echt mooi uit en besloot de peeling van Etos te gaan gebruiken om de velletjes een beetje weg te krijgen. Lees meer voor mijn review!

Deze verfrissende peeling van de Etos is geschikt voor de normale & gemengde huid. Hij beloofd dode huidcellen te verwijderen en mild te zijn voor de huid. In deze peeling zit een lotus extract. Toen ik deze peeling in de winkel zag werd ik er benieuwd naar, vooral omdat hij beloofd mild te zijn. Mijn huid i nogal gevoelig, maar vaak zijn producten voor de gevoelige huid voor mij nog steeds te gevoelig. Ik wilde wel van mijn vervelling af en besloot deze van de Etos een kans te geven. De prijs weet ik alleen even niet meer, maar hij was niet heel duur. Ik ben het bonnetje namelijk kwijt geraakt.. In deze tube zit 75ml en hij blijft 12 maanden goed.

De gebruik van de peeling is simpel. Eerst maak je je gezicht een beetje nat met een washandje, je knijpt een beetje van de peeling uit de tube op je hand en masseert dit goed in de huid. Daarna spoel je je gezicht weer af. It’s so simple! Ik gebruik deze peeling het liefste onder de douche, omdat je hem dan meteen goed van je gezicht kunt spoelen. Dat gehannes bij de wasbak vind ik namelijk erg onhandig.

En zo ziet de peeling eruit! Hij is doorzicht met witte scrubdeeltjes en hier en daar een blauwe spikkel. De geur is lekker fris, het is niet storend en gewoon lekker fris! Als je de peeling aanbrengt op je gezicht voel je de scrubdeeltjes wel, maar het doet geen pijn als je deze masseert op je gezicht. Ik ben helaas vergeten een voor en na foto te maken, ik was namelijk zo enthousiast dat ik deze meteen op mijn gezicht had gesmeerd.

Wat vind ik van deze peeling? Ik vind hem heerlijk! Nadat ik deze peeling had gebruikt voelde mijn gezicht heerlijk zacht aan en waren de meeste velletjes verdwenen. Hij is zeker mild voor mijn huid en haalt de dode huidcellen voor een groot deel weg, dus hij doet zeker wat hij beloofd. Hij laat mijn huid er ook wat stralende uitzien, yeey! Wel was ik even bang dat mijn huid er niet tegen zou kunnen, maar ik heb totaal geen last gehad. Sinds ik deze peeling van de Etos heb gebruik ik hem ongeveer 1x per week. Ik vind het een aanrader!

Kende jij deze peeling van de Etos al?

Liefs, Kimberly

Advertenties

One thought on “Review – Etos verfrissende peeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s