Uncategorized

Favorite Foodies

Iets wat elke dag terug komt in je leven, eten. Iedereen heeft ook wel een favoriet gerecht of iets wat je heel erg graag eet. Ik vind eten iets heerlijks om te doen, vooral als het een van mijn lievelings gerechten is. Ik vind het altijd erg gezellig om uit eten te gaan, gewoon lekker thuis samen met mijn familie eten en de etentjes tijdens kerstmis, i just love it! Ook vind ik het altijd heerlijk om nieuwe dingen uit te proberen. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete foodies! Lees snel meer!

 

Als eerste mijn all time favorite food, zuurkool met worst! Als er iets is wat ik heerlijk vind om te eten, dan is dit het wel. Vooral in de winter, als het buiten koud en donker is, gezellig de lichten binnen aanstaan en de verwarming lekker hoor vind ik het lekker om dit te eten. Veel mensen zijn niet zo gek op zuurkool, maar ik zou het zo elke dag kunnen eten! Sowieso ben ik gek op lekkere winterse stamppotten  zoals boerenkoolstamppot en andijviestandpot, maar zuurkool is en blijft toch wel echt de lekkerste 😉

 

Ik vind fruit echt heerlijk! Elke dag eet ik wel twee of meer stuks fruit. Ik ben dol op alle soorten fruit en vooral zomerfruit zoals aardbeien, bramen, frambozen en kersen zijn dan mijn favoriete! In fruit heb ik altijd wel zin, het is heerlijk om de dag mee te beginnen, maar ook om hiermee te eindigen. Ook is het een lekker tussendoortje. Wat ik vaak ook eet is appel op brood of een appel tostie, dat is echt een aanrader! Je moet natuurlijk wel van appel houden wil je dit lekker vinden, maar als je van appel houd zou ik dit zeker is een keer gaan proberen! Vooral een appeltosti is lekker, twee sneetjes brood, daar plakjes appel tussen en hup de tostimachine in. Meetsal doe ik ook nog een klein beetje kaneel ertussen. Warme appel is zo lekker!

 

En eten dat bij heel veel mensen als favoriet word bestempeld; Pasta! Macaroni, spaghetti, fussilli, lasagne, noem het maar op. Ik vind vooral macaroni schotel uit de oven heerlijk door de kaas die er dan overheen zit en het een knapperig korstje geeft. Ik vind het ook heerlijk om uit eten te gaan in Italiaanse restaurantjes en dan vooral om de speciale recepten te proeven die er in dat restaurant zijn. Maar wat echt een van de lekkerste dingen blijft is mijn moeders eigengemaakte spaghettiprutje, ze doet er van alles en nog wat in, en het is zoo lekker! Maar dat is eigenlijk wel vaak zo, thuis smaakt alles nog nét wat lekkerder.

 

En als laatste om dit rijtje af te sluiten.. Pannenkoeken! Ieder wat je als kind al vaak eet, maar naarmate je ouder word toch wat minder vaak eet. Zelf vind ik pannenkoeken nog net zo lekker als dat ik ze als kind vond. Ik ben alleen niet dol op de pannenkoeken die je al kant en klaar kunt kopen in de winkel, ik hou echt van de zelfgemaakte, verse en warme pannenkoeken. Vooral als je ze zelf maakt en de geur van pannenkoeken in huis hangt, hmmm.. Pannenkoeken vind ik vooral erg lekker met appel of met spek, maar zelfs naturel vind ik ze heerlijk! Ik eet het dan wel niet zo vaak, maar als ik weer eens pannenkoeken eet geniet ik er toch wel elke hap van!

Dit was mijn lijstje met eten wat ik echt het lekkerste vind. Eigenlijk ben ik niet zo’n hele moeilijke eter, ik lust bijna alles wel. Ik begin ook steeds meer dingen lekker te vinden, ook dingen die ik vroeger helemaal niet lusten. Je smaak veranderd natuurlijk in de loop der jaren, dus als je vroeger iets niet lusten en het daarom niet eet, probeer het weer een keer! Misschien dat je het nu wel heel erg lekker vind, of misschien nog steeds niet. Who know? 

Wat is jou favoriete eten? 

 

Liefs, Kimberly

Advertenties

7 thoughts on “Favorite Foodies

  1. Jammie, krijg honger van jouw post:).
    Ik ben echt gek op frietjes met frikadel:D, daarnaast houd ik van Indisch eten, vooral als mijn mannetje het klaarmaakt!! Daarnaast is Grieks ook iets waar je me wakker voor mag maken.

    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s